Post by reerocousinbers on Feb 19, 2022 1:30:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از کلیدها را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
بد نیست.فقط تانکها و صحنه نبرد بازی،اگر راه و جدا شد که کمی بزرگتر بشن،خیلی بهتر میشد.بازهم ممنون.
این بازی یک بازی آفلاین خوب است، با این حال من اخیراً تمام تانک هایم را از دست داده ام، مطمئن نیستم چرا اما نمی خواهم همه چیز را دوباره بخرم، لطفاً این را اصلاح کنید
Tank Stars – نبرد تانک ها بازی محبوب و سرگرم کننده آرکید از استودیوی بازی سازی Playgendary برای اندروید است که ان را به صورت رایگان در گوگل پلی عرضه کرده و
واقعا مزخرفه یبار که تمام تانکا باز بود بازی پاک شد دوباره از اول شروع کردم چون با گوگا سینک نمی دفعه دوم که الان باشه تمام تانکارو قفل کرده دوباره
به طور کلی توانستم تا زمان باز کردن و فهمیدن اینکه برای خرید مجدد مخازنی که قبلا داشتم، از دیدن تعداد زیادی آگهی غلبه کردم. حیف که بازی بدی نیست...
من به آن سه امتیاز می دهم زیرا اول از همه، بازی شگفت انگیز است، اما به نظر من، اضافه کردن تانک های بیشتری به بازی عالی است زیرا وقتی آخرین تانک بازی را گرفتم، کمی حوصله ام سر رفت. تشکر جدیدی اضافه خواهد کرد، عالی خواهد بود.
Brothers in Arms™ 3 Arcade rce
بازیش خوبه تبلیغاتش واقعا اعصاب خورد کن هست خیییلی تبلیغ داره و باید تبلیغات فقط برای جم و سکه باشه نه برای همه چیز، حل کنید تا امتیاز بازی بره بالا
مسخره کردین ما رو یوهو وسط بازی میره بیرون
Tank Stars Game - Free Offline APK Download | Android Market
الی بازی خیلی خوبی دست ساز زندش درد نکنه
عالی فقط تعداد تبلیغ هارو کم کنید
این یک بازی سرگرم کننده است درست مثل زمانی که در وسط ماخ بازی شما خراب می شود و خیلی آزار دهنده است 🙄 😒 😑 اما این یک بازی سرگرم کننده است
بسیاری از تبلیغات بازی غیر قابل پخش است. چند تبلیغ در یک بازی رایگان قابل قبول است. اما تبلیغات در هر نوبت در وسط بازی غیر قابل تحمل است
خیلی بازی خوبی هست لطفا دانلود کنید
بسیاری از اشکالات در این بازی، و همچنین اجازه می دهد تا برخی از برنامه ها به درستی کار نکنند یا به آنها اجازه کار را متوقف کند. و بعد از مدتی به گوشی من کاملا هنگ کرد. پس هر چه زودتر این مشکلات را برطرف کنید...
بازی خوبی است اما شاید تبلیغات بسیار کمتری داشته باشد
سلام به همگی من پاتریس هستم که همه بازی ها نظر میده عااااالیهههههه خیلی جالبه اون یه ستاره هم که نمیشه به خاطر اینه که قسمت های تکراری میاره😙
بازی همچنان خراب می شود. یک بار نتوانستم آن را بازی کنم
همش میپره بیرون بخدا قسم اعصابم خورده
بهترین بازی تمام دوران بسیار اعتیاد آور و btw لطفا معجون را برای تغییر مکان تانک ها در طول نبرد بدهید
نصبتا سرگرم کننده
[موبایل] دانلود Tank Stars v1.4.7 + Mod - بازی موبایل نبرد ت
این واقعا یک بازی خوب برای گذر زمان است. اما من فقط به دلیل افزودن به آن 1 ستاره می دهم. حتی در طول یک بازی واقعاً مقدار زیادی افزودنی دارد
عاشق بازی همین الان در تاریخ 10-4-21 آپدیت شد و تمام تانک ها و ارتقاء هایم را از دست دادم. همه آنها را سال گذشته زمانی که تلفنم را ارتقا دادم از دست دادم. کلا تضعیف کننده روحیه فقط می تواند خریدهای تانک را بازیابی کند و آنها بدون ارتقاء بهبود می یابند.
بازی خوبی است. من می توانم با دوستانم بازی کنم و آنها چند نفره هستند که باعث می شود این بازی 5 ستاره بگیرد.
Android کار می کند.
مذخرف
دانلود Tank Stars v1.5.10 بازی مبارزه تانک ها برای اندروید
Tank Stars Trò chơi điện tử cpan
سلام خیلی بازی خوبه من خوشم اومد جواب من هم بدید
این بازی تبلیغات غیرقابل رد شدن زیادی دارد که به طرز باورنکردنی خسته کننده است! من یک گوشی سونی بسیار جدید (2018) و نوارهای کامل با اینترنت فیبر شیشه ای دارم، اما به دلیل تبلیغات، بازی آنقدر کند است که به حدی عقب می ماند که حتی نمی توانم یک بازی را انجام دهم، زیرا فقط یخ می زند. خیلی آزار دهنده است، این بازی را دانلود نکنید!!!!!
Tank Stars Arkade otoo
من بازیها و تبلیغات را دوست دارم، زیرا هر بار که بازی میکنم تبلیغات نمیآید، میتوانم برای احیای خودم تبلیغات تماشا کنم، تبلیغات خوب هستند.
سلام
بازیش خوبه
جالب است، تا زمانی که نبردهای آنلاین بازی می کنید، فقط یک تبلیغ دریافت خواهید کرد.
بازی بسیار خوبی است اما در بین نوبت ها تبلیغات بسیار زیادی دارد.
هر زمان که مسابقه تمام می شود تبلیغات دریافت می کنم. امیدوارم این را درست کنند
Tank Stars Arcade ktn
Tank Stars v1.5.5 دانلود بازی ستاره های تانک + مود - Apktops