Post by reerocousinbers on Feb 19, 2022 1:33:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפתוח אסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
המשחק מהנה אבל התוספות באמת מוציאות את הכיף ממנו. זה אחד מהמשחקים שאתה משחק ואז מסיר את ההתקנה מ-total ads.
Race.io แข่งรถ imq
המשחק טוב אבל יש יותר מדי תוספות אחרי כל משחק, קופץ להוסיף על המסך ולא נסגר אני חושב שהאדם שיצר את המשחק הזה הוא גרוע מאוד אין לו כסף ועכשיו אני מוחק את האפליקציה הזו. הרגל רע מאוד לתוספות קופצות יש לנו יותר מדי זמן לראות את התוספות שלך
יש יותר מדי מודעות. אבל המשחק טוב. פשוט תעשה כל שלוש זכיות אתה מקבל כל מודעה.
בכנות, זה משחק טוב, אבל הסיבה שבגללה אני נותן לזה 4 כוכבים היא בגלל המשחק עצמו. ראשית, מכוניות יקרות ואתה מקבל מעט כסף. או לעשות מכוניות זולות יותר או לקבל יותר כסף. שנית, בכל פעם שאתה מת, אתה צריך להשריץ במחסום מסוים ממש. זה מה שהמשחק עשה, אבל זה ממש מוביל אותך אחורה רחוק מדי. שלישית, בעיקר אני שונא את זה, אבל הטעויות שלו בכל פעם שאתה עושה טעות, זה מעצבן, מכיוון שאתה מת ואז לחזור רחוק מדי, נותן יתרון לאחרים. מחוץ לחלל
זה לא משחק רע. יש בזה רק כמה דברים מטופשים. מסיבה כלשהי כשאתה נוחת על הגלגל הקדמי שלך ומנסה ללכת, זה יגרום לך ללכת אחורה. לפעמים כשאני לוחץ על חיצי הגברת המהירות, הוא פשוט ירים את המכונית וירסק אותה אל הרמפה הבאה, אפילו כשהמכונית שלי שטוחה לחלוטין. ואז יש את הפעמים שאתה מרוץ נגד מכוניות איטיות ומהירות יותר משלך אבל המכוניות האיטיות משלך יהיו מהירות יותר והמכוניות המהירות משלך יהיו איטיות יותר. אפילו בהתחלה הראשונית.
אל תבזבז את זמנך. החלק הכי טוב במשחק היה לראות איך אתה מדורג מול אלה במדינה שלך ובעולם. זה נעלם עכשיו. גם התחרות השבועית היא היסטוריה. המשחק אפילו לא בן שנתיים והחלק הכי מגניב בו לא קיים. אתה צריך לעשות משחק טוב יותר אם אתה רוצה שאנשים יוציאו עליו כסף. כל כך מבולבל שהם ויתרו על המשחק הזה. לבסוף, הם אף פעם לא מגיבים למיילים.
המשחק הזה הוא שבכל דרך שאני משתמש בדואר קולי כי אני לא רוצה לבזבז את הזמן שלי על 500 מילים בחור שלי אבל עדיין המשחק הזה הוא שהמשחק הזה הוא הטוב ביותר תן לי לומר לך שבמשחקי מירוצים זה היה הוא הבוס שלך אבל אם זה כסף מקוון עושה את זה טוב יותר אבל אני לא יודע אם זה מקוון אם זה מדהים זה עושה את זה פלוס פלוס פלוס כי אולי אני זוכה בכל אחד ששיחקתי אי פעם כי אף אחד לא רוצה אני חושב שאני משחק נגד mvp's אבל עדיין אני אוהב את המשחק הזה שאני ממשיך איתו
ניסיתי את המשחק הזה לפני זמן מה ומאוד אהבתי אותו אז קיבלתי אותו שוב אבל הפעם כשניסיתי לפתוח את האפליקציה הוא פשוט לא נפתח, אני דירוג רק 3 כוכבים כי ניסיתי אותו בעבר וזה היה כיף אז מפתחים בבקשה תקנו הבעיה הזו
משחק מאוד מעניין. אבל המודעות יותר מדי, מיותרות, חוזרות מדי וחודרניות. בבקשה תעשה משהו בנידון.
זה המישחק אחי טוב בולם
היה באג כשהשתמשתי במשחק הזה, אחרי ששיחקתי שבוע, בשבת התחברתי, שיחקתי במשחק, קיבלתי 10 גביעים, אבל המערכת לא קראה אותו. אבל אז במשחק הבא, הפסדתי 20 גביעים וזה נקרא על ידי המערכת!! למה אתה לוקח את הגביעים שלי?!!זה היה ככה כבר יומיים!
פרסומות הורסות את המשחק הזה
שילמתי כדי להסיר מודעות, אבל זה רק הפחית אותן במעט.לא הייתי ממליץ "לרכוש" את המשחק - והוא לא בחינם. המירוץ בסדר, אבל הרמות מיותרות ביותר ומתיישנות לאחר זמן קצר. האופניים יקרים... 100$ יקרים. אתה יכול לשדרג פעם אחת, אבל אז זה עולה. אם לא תשדרג למכונית מהירה יותר, לא תוכל לעמוד בקצב במירוץ ככל שתתקדם. זה סוג של אפליקציה מרושלת, אבל יש קצת כיף. נתתי לו כוכב אחד על השקר הבוטה לגבי פרסומות.
משחק לא רע אבל ברגע שאתה מגיע לזירה 18, המשחק פשוט נתקע. אין דרך לשחק אחר כך. אנא תקן את הבאג הזה אחרת אצטרך להסיר את ההתקנה של המשחק
Race.io Racing hjy
אתה צריך לאזן, אתה מוסיף, אי אפשר ליהנות מהמשחק עם כל כך הרבה פרסומות. כי בואו נהיה כנים שם פרסומות
Race.io Jeux de courses nbdt
למה אני לא יכול להתחבר לחשבון הישן שלי בחזרה. לפני שאני מסיר את ההתקנה של המשחק הזה, כבר חיברתי את החשבון שלי לפייסבוק. ואז אני מתקין בחזרה איבדתי את החשבון הישן שלי. בבקשה עזרו לי כולם 😭.
אני לא ממליץ על המשחק הזה, אני מציע לשחק רק חודש וחצי בלבד... אני משחק כבר 11 חודשים ופגשתי רק 5 לא-בוטים ורק 1 היו אתגר. בנוסף הפסדתי רק פעם אחת כן רק פעם אחת ואף פעם לא עמדתי באתגר חוץ מזה שפעם אחת הוא הרגיז אותי ואני הייתי אחרון.. בכל מקרה!!! אל תשחק יותר מחודש אתה משתעמם גם המפה תמיד זהה אתה מקבל רק 2 מפות
Race.io Racerspil bddf
אני מקווה שאני באמת מתלהב מאנשים אחרים. לא בוטים. אני אוהב את זה אם זה אמיתי. אם אגלה את הבוטים שלו. צולע שלו וימחק. אוקיי עכשיו המודעות מתחילות בהרבה. אני צופה בפרסומות של מטבעות, אבל כשאני לא עושה את זה כי אני מוכן לארבעה מרוץ מהיר ולא פרסומות בכוח. 5 כוכבים עד 3 לעת עתה
אני חושב שזה חמישה כוכבים כי זה משחק מגניב ולא ripoff ואני אוהב את המכוניות.
Lily’s Garden Puzzle thm
אני אוהב לשחק בזה, אבל הפרסומות מסירות את המודעות ואני רוצה יותר תכונה כמו בונוס מאשר זה יהיה מאוד כיף.
מעט מאוד רצועות ניגנו בפעם הראשונה וקיבלו את המקום הראשון בתחרות הדירוג השבועית והביאו לי 20,000 במטבע המשחק. רצועות הן כמו .... מתחת ל-10 סוגים שונים וברגע שאתה משנן אותם קל לנצח. המשחק היה רק כיף להישאר בתרשים העליון ואז מחקתי אותו.
משחק ממש נחמד לשחק בו. גרפיקה נהדרת כל כך חלקה. ללא תקלות. אם כי אבקש רק דבר אחד וזה לשמור על הפרסומות למינימום. יש מודעות אחרי כל מירוץ, ואתה יכול בבקשה לדחות אותן. חוץ מהמשחק המדהים הזה. תמשיך עם זה.
אני אשמח לתת למשחק הזה 5 כוכבים אבל יש יותר מדי פרסומות. אחרי כל משחק אנחנו צריכים לצפות בפרסומת. זה יהיה נהדר אם תתאמץ כדי לשפר את זה, השאר טוב. חי את המשחק הזה בכל מקרה❤
המשחק מהנה אבל החלק הגרוע ביותר הוא שהשחקנים המקוונים הם רק הבוטים. באמצע המשחק, נסה לנעול את הנייד שלך ולפתוח אחרי דקה, ה"שחקנים המקוונים" האלה עדיין נמצאים שם לצידך 😆
זה סדוק, מדהים, מדהים אני לא מאמין שהמשחק הזה אני אגדה קטנה יותר אם המשחק הזה לא נמצא בחנות Play אני לא אהיה בעולם
המשחק נחמד מאוד אבל הוא משעמם מהר מאוד. אתה בהחלט צריך להוסיף עוד רצועות ולאפשר משחקי PVP. אני גם הייתי מוריד את זה כמה פרסומות כי זה ממש מעצבן כי התאמה היא רק כמה שניות.
זה מדהים, ומדהים יש לו גרפיקה טובה זה גם עוזר לי בהתמקדות אני אוהב את זה
סקירה כנה אה 1. יותר מדי פרסומות מטורפות, חבר'ה תירגעו עם פרסומות. אם יהיו פרסומות בכל עיתונות זה יעצבן אנשים לעזאזל. זה בסדר עם כמה פרסומות. אבל עכשיו, אם אני מקיש לשחק, אם אני מקיש הביתה אחרי כל משחק בודד. יש מודעה. אני זוכה ב-3 כוכבים יש לי מודעות, איבדתי גם מודעות, אני לא צופה בסרטונים (לפעמים כן) יש לי גם מודעות. צפיתי במודעות של זהב נוסף. ומתי להתחיל את המשחק הבא יש גם פרסומות. תירגע עם הפרסומות המטורפות
לא משחק הוסף בחינם. שילמתי עבור משחק ללא פרסומות. כעת יש פס מודעה בתחתית. אז החזר לי על הרכישה. הפרסומות הן גם מודעות תנועה כך שעכשיו אתה לא יכול להתרכז במשחק. הסרתי עכשיו אז תודה שהרסת משחק טוב.
משחק קטן ומעולה אבל הפרסומות הורסות אותו. אחרת הייתי נותן 5 כוכבים
יותר מדי מודעות אין שאלה לגבי זה. במקום לפרסם פרסומות אחרי כל מרוץ, הם היו צריכים לקבל מודעה אחרי פתיחת חזה ולהכפיל את זה.
כיף, אבל לא הרבה מגוון. תן לנו עוד רמות, מפות ומכשולים. אולי אפילו לאפשר לנו לשנות את צבע המכונית שלנו. כל הזמן בפיגור ושחקנים תמיד טלפורטים מולי כשאף אחד מאיתנו לא התרסק. המכונית שלי תמיד עושה עצירות פתאומיות כשהאצבע שלי עדיין על המסך, מה שגורם לי להפסיד. השידוך הוא נורא. זה מעמיד אותך מול המכונית הטובה ביותר כאשר אתה עדיין משתמש ברירת המחדל. זה צריך להעמיד אותך מול אנשים שיש להם את אותה מכונית כמוך, לא על ידי אחרים באותו דירוג/זירה.