Post by reerocousinbers on Feb 19, 2022 1:45:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Äge mäng! Ei mingeid tüütuid reklaame, suurepärane graafika, võimalus jätkata mängimist, kui vaatate reklaami, mis on valikuline, palju kalliskive. Mitte liiga raske mängida, kuid siiski on väljakutse, et igav ei hakkaks. Aitäh!
Täname, et oma värskendusega tõeliselt lõbusa mängu üles keerasite!!!
Super lõõgastav. Samas tunnen end kokana
ma armastan ja naudin neid toiduvalmistamismänge,
Cooking Party : Food Fever Arkade tfdm
Ma arvan, et see on täiesti hiilgav tase, nii arnt kui raske 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
miks mäng pole installitud
See on lahe. Mulle meeldib, et mäng on väga pikk ja selle lõpetamine võtab veidi aega.
Merge Tanks: Idle Tank Merger Jednoduché hry dmgl
Mäng on nii hea, kuid nii palju taset ühes režiimis on natuke igav mängida mitut taset ühes režiimis, muidu väga tore mäng
Mulle meeldib mäng, kuid see ei köitnud mu tähelepanu
Cooking Party : Food Fever 아케이드 kwxn
See on suurepärane mäng ja ma naudin seda mängu väga
Ilus mäng. Aus mäng, tasemed ei muutu võimatuks, sundides mind raha kulutama. Ka helded boonused, meeldib see.
Olen 1. veoki lukust lahti teinud. Ja teenis 78☆. Nagu näha, avaneb järgmine veok 72☆ abil. Kuid veok ei saa alla laadida. Ja süüdistas CHECK INTERNET CONNECTION. Kus mu wifi töötab tõrgeteta.. Mulle meeldib 1. tase. Aga ei saa järgmist veokit avada.
Armasta seda mängu mängida, kuidas selle eest tasumise asemel tähti teenida. Nagu lisad, mis aitavad müntide puhul.
In u tase ei läbinud
Proovisin 3 korda installida, ei lubanud, nii et ma arvan, et ma ei mängi teie mängu 🙄
Siiani on see korralik kokandusmäng!
Hhh
Ei saa kasutada kõiki võimendusi, kui saadaval on ainult 2.
väga kiire teenindusmäng aga mulle meeldib see mäng iga päev 💕💕💕💕💞💞💞💞💕💕❤️❤️❤️❤️💕💞💞🎂🎂🎂🥂🥂
Cooking Party : Food Fever アーケード rsyh
Mäng on suurepärane
Hea
Kuid tervis on varakult kadunud
Ma armastan seda mängu, kuid 2. päeval ei võimalda see mul oma punkte kahekordistada, sest see ütleb jätkuvalt, et reklaamid pole saadaval ja proovin hiljem. Sama hästi võiks mängu desinstallida, sest ma ei jõua kuhugi.
Liiga palju reklaame
❤❤❤❤❤
Ma ei talu neid valesid enam
Hea mäng
Cooklngpartymadeln
selle meelt värskendav mäng
See on toiduvalmistamise mäng ainult tüdrukutele
See meile väga väga väga halb halb halb halb halb halb halb halb halb mäng ma vihkan seda mängu
Mulle meeldib see mäng väga. See on nii hämmastav mäng ja selle mängude tase oli väga huvitav ja lihtne. Ja teate, sõbrad, see mäng oli Paljud poed nagu sünnipäevapidu jne. Nüüd mängin jõulupidu, see on ka nii imeline ja lahe ja kook, mahl, kohv jne.
Siiani on see suurepärane mäng
Ma tõesti armastan seda mängu❤️❤️väga meelelahutuslik, ma olen juba kõigi teie mängude mängimise lõpetanud, kuid jätkasin selle mängimist ikka veel!! Ma lihtsalt loodan, et saate luua mängu, millega saaksime teenida päris raha nagu teistegi mängudega... Palun veel uusi mänge...