Post by reerocousinbers on Feb 19, 2022 1:48:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות אינסוף גבישים ▞▞▞
▞▞▞ Hustle Castle: Medieval games 2022 version ▞▞▞
המשחק נהדר ומהנה אבל זה משתלם לנצח והטורניר כל כך לא הוגן הכוח שלי הוא 145,570 והאויב שלי הוא 1m+ איזה סוג של שידוכים זה?!
זה משחק שלא דורש שום מיומנות. בכל סיבוב וסיבוב הם מנסים למכור לך שדרוגים במזומן. תכנון יכול להפחית את זה הרבה אבל המשחק הזה ממש טוב במכירת שדרוגים. אתה מרגיש חובה לעזור לשבט שלך, אבל להתקדם לוקח זמן. אם אתה שונא משחקי לחץ כמו Clash, זה טוב מכיוון שכל ההתקפות הן אוטומטיות ואתה זורק את הלחש המוזר ומצטייד את הלוחמים שלך בהתאם.
חרא...!
משחק מושלם
אשמח לתת למשחק הזה 6 כוכבים אם המפתחים יוסיפו כמה דברים כדי לשפר את המשחק. ראשית תיבת פתיחה עם רשימה מלאה של כל הדיירים בטירה כדי לפקח על נתונים סטטיסטיים ועבודות נוכחיות שהם מבצעים, ושנית זה יהיה נחמד שתהיה לך לשונית מידע שמראה לך מתי, לאן ומה דירוג אתה נמצא. אני מעלה 1 והיריבים שלי מעלים 5. אני לא מבין את זה. ודרישות rss להגדלת pvp משום מקום. אני רוצה לדעת מתי זה יקרה ומדוע. חוץ מזה. משחק נהדר!
וואו המשחק הזה כל כך נחמד!!!!!!!!!!
משחק פצצה
Kinggggggggg
טוֹב
💪
אפליקציה נהדרת, ההישגים לא מתעדכנים במשחקי משחק בבקשה תקן את זה
משחק מושלםםם וממש כיפי...
השידוך הכי גרוע שראיתי במשחק. יש אפס הנאה כשאתה מסתכל מול מי אתה מתמודד ב-PVP. היריבים שלך מוצפים בטיפשות או מופחתים באופן קומי. אין דרך ביניים. התחלתי את המשחק הזה בתקווה שהוא יהיה טוב יותר מאחרים דומים לו אבל, לא. רק חטיפת כסף.
כמו
Hustle Castle: Ritter Spiele Rollenspiele bcop
זה מרענן לראות משחק עם סגנון משחק שונה ממנו. אני יכול לומר שזה המשחק שתמיד רציתי ש-Fallout shelter יהפוך להיות. אבל עם הזמן המשחק נהיה קצת חוזר על עצמו. הקרב נהיה משעמם שעות נוספות. זה כמו לראות חבורה של דמויות מכות אחת את השנייה עד שאחת מהן מתעלפת ונופלת על הקרקע. לדעתי, משחק RPG מבוסס תורות יהפוך את המשחק למעניין יותר לשחקן. בסך הכל המשחק טוב. נ.ב. הנסיכה היא Beyatch, לא מאוד גיימרית
דברים רעים קודם כל; המשחק מחייב אותך להוסיף אנשים כחברים בפייסבוק הפרטי שלך כדי שתוכל לשלוח מתנות זה לזה בכל יום, רוב האנשים לא רוצים לעשות זאת, אז מתחילים מפספסים מסע כל יום יחד עם משאבים יקרי ערך וכו'. -מחסור באפשרויות חברות במשחק -חוסר במערכת דואר במשחק לתקשורת -מאוד איטי מעבר לרמה 6 אלא אם כן אתה רוצה לפגוע בקיר או להוציא הרבה כסף על כלום. חלקים טובים: -כיף גדול -גרפיקה טובה -סיפור קטן ומצחיק אבל יכול להיות קצת יותר. אני נותן את ה-2* הזה בהתבסס על החלקים השליליים כמו לדרוש מהפייסבוק שלי אנשים שאני לא מכיר רק כדי שיוכלו לשלוח מתנות למתחילים או להקים קבוצת פייסבוק כדי שהשבט שלי יוכל לתקשר כראוי.
משחק זבל, יותר מדי p2w בזירה. איך לעזאזל אני מתקדם מול p2w, יש להם אגדי ואין לי אפילו אגדי.
המשחק שונה מהפרסומות. הורדתי את המשחקים בגלל הפרסומות, ואז המשחק עצמו מאוד שונה ממה שראיתי במודעות. איזו בושה. לפחות תהיה כנה במודעות.
Brick Classic - Brick Game Teka-teki kwi
בצד הטוב, במשחק הזה יש מספיק כדי לגרום לך לחזור לעוד. זה משחק שכיף לשחק בו. אבל אתה חייב לשלם כדי שיהיה לך סיכוי להתקדם. שם המשחק אומר הכל!! והמפתחים עושים בדיוק את זה, דוחפים את כל מי שמשחק בשביל כסף. אפילו בערפל של התפרצות COVID-19 זו הם עדיין מנסים למכור פריטים במחיר מופקע! סט שריון, למשחק טלפון סלולרי באותו מחיר או יותר עבור מה שתשלמו עבור משחק קונסולה מלא. מגעיל......
איטי מאוד ובזבוז זמן מוחלט. אז מכיל בעיקר מוסיף ודורש שעה לטעינה 👎
התקן רק אם אתה באמת עשיר. אני משחק במשחק הזה משנת 2018, המשחק היה חדש באותה תקופה, והיה כיף. האירועים היו טובים וטחינה בינונית הספיקה לפריטים. אבל עכשיו המשחק הוא כל כך מוכשר בכסף שאי אפשר להשיג שום דבר בלי להוציא כסף. אפילו חיות המחמד שאנו משתמשים בהן כדי לקבל בחינם במהלך האירועים מוצעות כעת למכירה. וכל מה שאתה מקבל בחינם מהאירוע הוא פריטים דקורטיביים, שריון או כלי נשק שאין בהם שימוש. ברגע שתפסיק לבזבז, הנבחרת שלך תהיה שימושית
הדבר שהכי מעצבן אותי הוא המיני-משחק הזה שראיתי כשפרסמה מודעה בתחילת המשחק ומעולם לא הוצגה שוב .... הדבר היחיד שאני רואה זה עוד כסף בבקשה ... זהו עותק של נפילה shelter replay: אתה נותן מיני-משחק פאזל כמודעה שמציג אותו בהתחלה כאילו יש משחק ולעולם אל תעשה אותו שוב
משחק מעולה, אני ממליץ עליו לרוב האנשים. הנפילה העצומה היחידה היא שהיא כל הזמן מעיפה אותי מהמשחק. יש לי את השלב שבו יש לי מזל אם אני יכול לשחק יותר מ-30 שניות לפני שיוצאים לדרך. זה הופך את המשחק לכמעט בלתי אפשרי אבל אני מאוד נהנה מהמשחק ולא רוצה פשוט להפסיק. אנא סדר את זה בעדכון עתידי, זו תקלה ענקית שיש לתקן.
הצגת לבלחג
פרסי יהלומים בחינם נשברו לחלוטין לאחר עדכון המערכת לאנדרואיד 11.
סבבה סבבה דווודוודודוודוותו11
מהמם
מדהים לילדים
שמור מרחק. זה ממכר, אבל אתה צריך לשלם כדי להיות אפילו קצת תחרותי. אתה יכול לקנות: ציוד לדמויות שלך, יהלומים, כסף להשתתפות באירועים דו שבועיים, כסף להאצת תהליכים, אפילו כסף למשחק טוב יותר. המפתחים הודיעו זה עתה שהם משדרגים לאחור את הציוד כדי ליישר את מגרש המשחקים. ציוד שכבר שילמתי עליו.
אני אוהב את המשחק אבל הייתי רוצה שזמני השדרוג יהיו קצרים יותר. עדיף היה אם גם הרכישות באפליקציה היו זולות יותר ובנושא רכישות באפליקציה, אולי הן ימשכו זמן רב יותר ויתנו לנו יותר אפשרויות בחירה מה לקנות, הייתי קונה כמה אנשים 5 כוכבים במקום שריון.
משעשע, מאוזן, מהנה, הוגן. לא שיחקתי בזה הרבה זמן אבל עד עכשיו לא ראיתי שום חסרונות. אתה לא צריך להוציא $ כדי ליהנות מזה, למרות שכמו כל משחקי הנייד זה יכול לעזור לך לרמה מהר יותר. התגמולים שאתה מקבל על צפייה במודעות במשחק הם למעשה שימושיים ובעלי ערך רב, וזה די נדיר ברוב המשחקים.
המשחק די מהנה, אבל בסופו של דבר זה משחק pay2win. הכל סביב אירועים שדורשים כסף אמיתי אם אתה רוצה להשיג את הפריטים הטובים ביותר. וזה משחק מרובה משתתפים ללא מערכת צ'אט פרטית... הוצאתי על המשחק הזה שנתיים ודי הרבה כסף ונמאס לי לשלם על כל הטוב שוב ושוב בכל אירוע חדש...
Hustle Castle: Avventura Giochi di ruolo uybk
Hustle Castle: Medieval games RPG dawr
ממעביר את הזמן, לא מדהים
הוציא $ על rune אירוע נוכחי, יהלומים ופריטים. כל מה שיש לי להראות עבורו זה 2 רונים בלבד. Ffs. המשחק הזה יכול למצוץ זין. אלא אם כן אתה מוכן להוציא יותר מ-$100 לחודש. לא משנה כמה אתה טוחן... זה משתלם לנצח! מגעיל.
משחק מגניב 🤑
גדול
כי או מה להשות
👍
שיבוט מקלט לנשורת עם מכניקת לחימה משופרת מעט וזמני ההמתנה פי 10.
משחק נהדר. אני דווקא מעדיף את זה על פני Fallout shelter. יש המון יכולת משחק. שתי התלונות שלי פשוטות. אחד, אין מספיק פלטפורמות ללחימה. הפורטל והקמפיין אתה יכול לעשות רק כל כך הרבה. שניים, השידוך לארנה הוא נורא. שיחקתי ככל הנראה תריסר טורנירים ואני תמיד בחמשת רמות הכוח הנמוכות יותר ומשחק. אני לא מבין את האלגוריתם שלך לשידוכים אבל זה יכול להצריך עבודה. חוץ מזה, המשחק מאוד נדיב וקל לשלוט בו.
חרא לא בנוי כמו שצריך